Intro Flex Aps telefonnr webshop logo Intro Flex på facebook Intro Flex på Instagram
 
 
Udskriv

Color SA Plus (Skimmel-Protect) maling med mikro-sølv

Den revolutionerende måde at blive fri for skimmelsvampe, hussvampe og bakterievækst på væggen.

Problemet med skimmelsvamp på væggene har tidligere været søgt løst med malinger med et indhold af fungicider. Men fungicider fungerer kun i en begrænset tidsperiode, hvor mikro-sølv har en permanent virkning. Og samtidig er fungicider ikke just fremmende for et sundt og godt indeklima. Man må f.eks. ikke skylle fungicider ud i afløbet, da de er biologisk aktive.

Egenskaber:

Remmers Color SA Plus (tidligere kendt som Skimmel-Protect) maling med mikro-sølv er en fremtidsorienteret problemløser i områder, der berøres af skimmelsvamp eller hussvamp. Malingen er antibakteriel, den er 99,9 % resistent overfor stafylokokker og 99,6 % resistent overfor E-Coli bakterier.  Herudover er den som allergimaling ideel til lokaler, hvor der ønskes et sundt, allergivenligt og hygiejnisk indeklima. Color SA Plus er difussionsåben, fri for opløsningsmidler og fungizider, slidstærk og med fremragende dækkeevne og håndteringsegenskaber. 

Color SA Plus har i kraft af tilsætningen af mikro-sølv partikler en vedvarende præventiv effekt overfor skimmelsvampe og bakterier. 

Color SA Plus forhandles i Skandinavien af Intro Flex - køb den online på www.introflexshop.dk

Anvendelsesområder:

Till områder hvor der er fare for eller allerede er skimmelsvampe. stuer, soveværelser, kældre, børneværelser, badeværelser, skoler, børnehaver, kontorer, lager, hotel- og restaurationsbranchen, wellness-center, svømmehaller m.m. og til lokaler med sensible beboere, såsom børn med allergi. Skimmel-Protect er den eneste miljørigtige løsning til steder, hvor man vil undgå skimmelvækst - f.eks. bag køkkenskabe og garderobeskabe, kælderrum og til landbruget (svinestalde, hønserier o.lign).

Til områder hvor bakterievækst skal undgås som hospitaler, klinikker, tandlæger m.m.

Fordele ved Color SA Plus:

Skimmel-resistent gennem MIKRO-sølv-teknologi
99,9 % resistent overfor stafylokokker

99,6 % resistent overfor E-Coli bakterier
Fri for fungicider
Anti-kondens-effekt med mikroskopiske bobler
Forbedrer hygiejnen i lokalet, gør lokalet allergivenligt
Diffusionsåben
Holdbar og slidstærk
God dækkeevne
Fri for opløsningsmidler og blødgørere
Skåner miljø og sundhed
Lugtfri


Skimmel-Stop

I tillæg til Skimmel-Protect kan Skimmel-Stop anbefales til fjernelse af uønskede begroninger på fliser, fuger, puds, sten, kunststoffer og andre vandbestandige overflader.

Hent datablad Color SA Plus (tidl. navn: Skimmel-Protect)
Hent datablad Skimmel-Stop
Hent teknisk guide vedr. skimmelsanering med Color SA Plus (Skimmel-Protect )