Intro Flex Aps telefonnr webshop logo Intro Flex på facebook Intro Flex på Instagram
 
 
Udskriv

PCB kan indkapsles - Den originale PCB Spærrer

Forsegling af PCB - et system som er anvendt i mange år i Tyskland.

Miljøgiften PCB er stadig et stort problem i adskillige bygninger i Danmark. Ofte er det særdeles omkostningstungt at opnå den gældende grænseværdi med traditionelle metoder som bortskæring, nedrivning m.m. I søjlebyggeri er det desuden ofte problematisk at bortskære dele af den bærende konstruktion.

PCB forsegling er forholdsvis nyt i Danmark, men er en velkendt metode, som har været anvendt i Tyskland i over 10 år. Til sekundære kilder anvendes i Tyskland bl.a. epoxybaserede produkter og spærrepuds. 

Med vore produkter fra Remmers GmbH, er det muligt at indkapsle 94% af strålingsniveauet og dermed beskytte brugerne af bygningen mod PCB strålingen på forsvarlig vis. PCB Spærre EP 2K er et af de eneste produkter på markedet med en real-life langtidstestet (3 års test) som blev foretaget tilbage i 2006, 3 år efter en PCB sanering.

Vi forsegler ikke primærkilder, men vore produkter er så prisbillige, at det set i forhold til en traditionel nedriver/bortskæringsløsning oftest kan svare sig at behandle hele vægoverfladen og gulvoverfladen med epoxyspærren, også for at sikre sig hvis PCB´en fortsætter sin vandring til ubehandlede områder i betonen.

PCB spærre kan påføres alle sugende og bæredygtige underlag.

Den 2 komponente epoxyspærrer EP 2K fås i standard hvid og i flere andre farvevalg.

PCB Spærre W kan tones fra fabrik i alle pastelfarver. 

Vi kan desuden tilbyde en PCB spærrepuds, der 3½ mdr. efter påførsel udviser en tilbageholdelsesformåen på 94,6 %

PCB problematikken er meget kompleks og der findes ingen standard løsning. Ofte er det en kombination af 4-5 tiltag før resultatet er tilfredsstillende. Vor specialuddannede ingeniør rådgiver jer til den optimale løsning. 

Læs mere på de følgende sider og ring til os for nærmere information.