Intro Flex Aps telefonnr webshop logo Intro Flex på facebook Intro Flex på Instagram
 
 
Udskriv

Opsætning af iQ-Therm

Trin for trin til et bedre indeklima.        Hent som PDF

Trin 1- Forberedelse: Alle mineralske underlag undtagen gips er velegnede til iQ-Therm indvendig isolering. Underlaget skal være tørt og støvfrit og fri for vedhæftningshæmmende bestanddele.
 
Trin 2- iQ-Fix klæbemørtel påføres - efter forbehandling følger fuldspartling af såvel væg som iQ-Therm isoleringsplade med en egnet tandspartel. Spartel på væg og plade skal "krydses".
Trin 3 - De forberedte iQ-Therm isoleringsplade med klæbemørtel påsættes umiddlebart - fugefri - i den friske klæbemørtel på væggen. iQ-Therm pladerne opsættes i forbandt Undgå krydsfuger!
Trin 4 - iQ-Top - en porøs mineralsk letmørtel påføres i 2 omgange vådt-i-vådt med et mellemlag af forstærkningsglasvæv iQ-Tex. Samlet lagtykkelse 10-15 mm.
Trin 5 - Option - iQ-Fill påføres for en fin og lukket maleklar overflade. iQ-Fill er en mineralsk og kapillaraktiv finspartel.
  Trin 6 - Overflademaling med en af de anbefalede difusssionsåbne malingstyper: 
iQ-Paint, iQ-Paint IR (varmereflekterende) eller Skimmel-Protect.

iQ-Therm isolering trin for trin6 nemme trin til et bedre indeklima. 

iQ-Therm fra Remmers er et vigtigt element i tiltag for energirenovering af den eksisterende bygningsmasse. 
Ved bevaringsværdige bygninger, hvor der er strenge begrænsninger for facadeisolering, er det vigtigt at finde et acceptabelt kompromis mellem isolering, komfort, budget og eventuel bevarelse af en historisk facade. 

Med dets særlige egenskaber er iQ-Therm systemet en langsigtet løsning, især pga. de kapillære og højtisolerende egenskaber.