Intro Flex Aps telefonnr webshop logo Intro Flex på facebook Intro Flex på Instagram
 
 
Udskriv

Åndbar indvendig isolering - uden skimmel- og fugtproblemer

iq-therm-logo

Åndbar indvendig isolering af massiv ydervæg - et reelt alternativ til udvendig facadeisolering.

Med Remmers gennemprøvede systemløsning til indvendig isolering reducerer du ikke blot dine opvarmnings-omkostninger. Du bevarer og forbedrer din bygningsværdi og beskytter miljøet. Systemet garanterer en løsning, hvor skimmelsvamp ellimineres, såfremt det er monteret korrekt. Isolering af massive ydervægge fra indvendig side er nu en reel og sikker mulighed.

Gamle bygninger forbruger ca. 3 gange så meget energi som nye bygninger. Derfor er det ved energirenovering af gamle eller bevaringsværdige bygninger et naturligt krav, at der foretages en efterisolering. Med iQ-Therm får du nu en sikkerhed og garanti for, at der ikke skabes problemer med fugt og skimmelsvamp bag en dampspærre, som ikke er udført korrekt, eller som er defekt. 

iQ-Therm er udviklet i tæt samarbejde med Teknisk Universitet i Dresden. Produktet blev frigivet på det tyske marked i 2009 og til øvrige EU markeder i 2010-11.

Med iQ-Therm indvendig isolering kombineres optimal isolering med kapillære kræfter og fugtkontrol i samme system. Resultatet er et behageligt og fugtreguleret indeklima. 

Systemet anvender ikke den traditionelle dampspærre. Kapillariteten bevirker, at evt. fugt som opstår pga. dampdiffusion fra indersiden, transporteres til vægoverfladen, hvor den fordamper ved normal udluftning eller ventilation. Vi anbefaler, at facaden gennemgåes og evt. imprægneres med Funcosil facadeimprægnering.

En oversigt over varmetab


25% - 40%  ydervægge 
Ca. 10% - 20%  varmeanlæg
Ca. 10% - 15%  tag 
Ca. 5% - 10%  vinduer 
Ca. 5% - 10%  fundamenter